Tuesday, December 6, 2011

Φέτος έχουμε να δούμε μεγάλη μάχη!


   Φέτος έχουμε να δούμε μεγάλη μάχη !!!! Μετά το στραβοπάτημα του Ολυμπιακού στον Αστέρα και την αύξηση της διαφοράς από την κορυφή στους  5 βαθμούς για τον ΠαναθηναΪκό, αλλαξαν τα πάντα...



Ο Ολυμπιακός, έδωσε μεσοβδόμαδα εξ αναβολής παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας, επικρατόντας  άνετα με 6 - 0 με ωραία μπάλα και κυριαρχία,ενώ το Σάββατο κέρδισε και τον Παναιτωλικό με 2 - 0 εντός έδρας. Αν και προσωπικά περίμενα μεγαλύτερη όρεξη από τον Ολυμπιακό, πάλι άφησε ένα ημίχρονο να περάσει ανεκμετάλλευτο και να φλερτάρει ξανά με τη γκέλα. Στο δεύτερο μπήκε καλύτερα, κέρδισε το πέναλτι που του έδωσε το προβάδισμα και ευτύχισε να σκοράρει και δεύτερη φορά. Για το οφσάϊτ δεν θα γράψω γιατί είναι για γέλια…

   Ο ΠαναθηναΪκός αντίθετα, είχε το ντέρμπι με τον Άρη, ο οποίος δεν είχε (μέχρι την Κυριακή) κερδίσει μέσα στην έδρα του φέτος. Έπαιξε πολύ καλά και διαβασμένα έναν Παναθηναϊκό, που δε μπήκε ποτέ στο γήπεδο. Το 3 - 1 δείχνει απόλυτα την εικόνα του παιχνιδιού και το πόσο άνετα επικράτησε ο Άρης. Πολλά τα λάθη στην άμυνα για τους πράσινους και καθόλου δημιουργία μπροστά ,με εξαίρεση τα στημένα.

   Ο ΠΑΟΚ μετά το ΠΟΛΥ μεγάλο διπλό στην  Αγγλία επί της Τότεναμ με 1 - 2, δεν κατάφερε  να περάσει με νίκη από τα Γιάννενα, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλος 2 - 2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
   Η ΑΕΚ μετά τη νίκη επί της Κέρκυρας με 1 - 0, έπιασε κορυφή με 25 βαθμούς ,έχοντας  ένα παιχνίδι περισσότερο από τον Ολυμπιακό και 2 από τον Παναθηναϊκό.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 12ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ   1 - 0
ΟΦΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.   3 - 0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ   2 - 0
ΑΕΚ – ΚΕΡΚΥΡΑ   1 - 0
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΞΑΝΘΗ   0 - 2
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ   0 - 0
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΟΚ   2 - 2
ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ   3 - 1

Zach.

No comments:

Post a Comment