Tuesday, December 6, 2011

Το i-phone μετατρέπεται σε walkman

Οι σχεδιαστές Dean Ekkaia και Sean Solberg έφτιαξαν την ιδανική θήκη iPhone για τους λάτρεις του vintage. Το Audman είναι σχεδιασμένο για να μετατρέπει το smartphone της Apple στο παλιό αγαπημένο Walkman. Μπορεί να μην είναι η πρώτη φορά που...

βλέπουμε θήκη εμπνευσμένη από τη συσκευή αναπαραγωγής κασετών της Sony, είναι όμως η πρώτη φορά που αυτή η θήκη έχει και λειτουργικό χαρακτήρα. Το Audman ανοίγει και το iPhone τοποθετείται μέσα όπως μια κασέτα «φωλιάζοντας» παράλληλα στο ενσωματωμένο docking station. Από εκεί κι έπειτα ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να χειρίζεται τη συσκευή όπως ακριβώς θα έκανε και με ένα Walkman, χρησιμοποιώντας τα κουμπιά αναπαραγωγής που βρίσκονται στο πάνω μέρος της θήκης.

Το πρωτότυπο αυτό gadget περιέχει και ενσωματωμένη μπαταρία, η οποία χρησιμοποιείται για να φορτίζει το iPhone καθώς και ένα σετ από ηχεία στέρεο για αναπαραγωγή της μουσικής. Υπάρχουν δύο υποδοχές jack για ακουστικά έτσι ώστε οποιοσδήποτε να μπορεί να μοιράζεται τη μουσική ενώ το Audman συνοδεύεται και από ένα application που κάνει το iPhone να παίρνει τη μορφή κανονικής κασέτας ολοκληρώνοντας την εμπειρία.

ΠΗΓΗ

No comments:

Post a Comment