Tuesday, February 14, 2012

Μάθετε μερικούς μύθους για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου!!



Υπάρχουν δυο πλευρές σε αυτό το ζήτημα, αφού οι μισοί υποστηρίζουν την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου και οι υπόλοιποι όχι. ... Το θέμα είναι, τι περιμένει άραγε το κορίτσι σας απο εσάς από εκείνη την μέρα. Ούτε αυτό έχει ξεκαθαριστεί. Εμείς θα σας πούμε μερικούς μύθους για να μπορέσετε και εσείς να είστε πιο χαλαροί εκείνο το διάστημα και να τα βγάλετε πέρα.


 Μύθος 1: Είναι εντάξει να περάσεις την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου σαν να μην συμβαίνει τίποτα 

To λάθος: Η αλήθεια είναι, ότι άμα δεν κάνετε απολύτως τίποτα θα της κακοφανεί πάρα πολύ. Και αυτό επειδή θα βλέπει τις φίλες της να βγαίνουν ραντεβού και εκείνη να κάθεται μέσα. To σωστό: Από την άλλη μπορείς να κάνεις μια δραστηριότητα μαζί της και να της δείξεις ότι σκέφτηκες τι μέρα είναι σήμερα. Πήγαινετε για πατινάζ στον πάγο ή κάτι άλλο παρόμοιο και διασκεδαστικό που θα σας κάνει να νιώσετε καλά.

 Μύθος 2: Πρέπει να γιορτάσεις εκείνη την μέρα;

 Το λάθος: Κανένας δεν σου είπε να γιορτάσεις λες και έχει γίνει κάτι. Αυτό είναι εντελώς κάτι που δεν χρειάζεται να κάνεις

 Το σωστό: Ποιο προτιμότερο είναι να διαλέξεις μια άλλη μερα και να την κάνεις τον προσωπικό σου Αγ. Βαλεντίνο. Έτσι δεν θα έχεις και όλο τον κόσμο να κάνει το ίδιο πράγμα. Βέβαια πρέπει να σκεφτείς έναν σωστό τρόπο να έχεις κάτι ιδιαίτερο που θα το μοιραστέις μαζί της, ώστε και εκείνη να το εκτιμήσει αφάνταστα.

 Μύθος 3: Κρατάς λεφτά για τις διακοπές έτσι αποφεύγεις την 14η Φεβρουαρίου

 Το λάθος: Ακόμα και αν συμφώνησε για να αφήσεις κάποια χρήματα στην άκρη είναι ευκαιρία να κάνεις κάτι μαζί της Το σωστό: Δεν χρειάζεται να πας κάπου ακριβά. Μπορείς να βρεις μια φθηνή λύση που θα σου κάτσει γάντι και θα σε βοηθήσει να μην χαλάσεις πολλά λεφτά. Ας πούμε για παράδειγμα, ένα pic nic είναι η καλύτερη ιδέα και θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα.

 Μύθος 4: Δεν βγαίνεται πολύ καιρό και έτσι δεν πρέπει να κάνετε κάτι του Αγ. Βαλεντίνου

 Το λάθος: Εντάξει μπορεί να μην γνωρίζεστε τόσο καλά, αλλά έχετε σκεφτεί πως θα το πάρει άμα δεν βγείτε ή τελος πάντως κάνετε κάτι εκείνη την μέρα; Όχι και πολύ καλά.
 Το σωστό: Μην σκεφτείτε κάτι ρομαντικό, αλλά αστείο από την άλλη. Πηγαίνεται για ένα μάθημα χορού ή μαγειρικής ακόμα. Αλλιώς και να δείτε μια κωμωδία κάνει. Οτιδήποτε που θα σας αναγκάσει να γελάτε και να παιρνάτε καλά μεταξύ σας.

 Μύθος 5: Το δώρο που θα πάρεις, πρέπει να είναι ρομαντικό ή αστείο
 Το λάθος: Ακριβώς το αντίθετο. Δεν υπάρχει κανόνας που να λέει ότι πρέπει οπωσδήποτε να τις γράψεις ένα ποιήμα ή κάτι τέτοιο εκείνη την μέρα
 Το σωστό: Καλύτερα να της πάρεις ένα δώρο που θα έχει και λίγο παιχνίδι μέσα. Ένα επιτραπέζιο είναι ότι πρέπει για την περίπτωση ή ακόμα καλύτερα ένα CD, να πάτε μαζί στο σπίτι και να το ακούσετε.

 Μύθος 6: Σοκολάτα ή λουλούδια είναι το καλύτερο δώρο για του Αγ. Βαλεντίνου;
 Το λάθος: Δηλαδή άμα βγαίνατε έξω και δεν παίρνατε τίποτα από αυτά δεν θα ήταν ότι πρέπει. Δεν παίζει ρόλο
 Το σωστό: Το πιο πιθανό είναι όλη στην παρέα της να λένε για λουλούδια και σοκολάτες. Γιατί δεν δοκιμάζετε κάτι έξω από το συνηθισμένο. Να πάτε σε μια συναυλία ή ένα ταξιδάκι θα τα αφήσει όλα αυτά πίσω και θα είναι ότι καλύτερο της έχει συμβεί.
Πηγή

No comments:

Post a Comment