Monday, February 13, 2012

Τρώγοντας έρχεται η… άσκηση!

perierga.gr - Τρώγοντας έρχεται η... άσκηση!
Οι Βρετανοί σκέφτηκαν να συνδυάσουν το φαγητό με την άσκηση τονώνοντας τους μυς τους ενόσω απολαμβάνουν το αγαπημένο τους φαγητό! Με ποιο τρόπο; Χρησιμοποιώντας ένα πρωτότυπο σετ μαχαιροπίρουνα, το καθένα από τα οποία έχει ενσωματωμένους αλτήρες διαφορετικού βάρους!

Το μαχαίρι, για παράδειγμα, ζυγίζει ένα κιλό, όπως και το πιρούνι (δηλ. όσο ένα πακέτο ζάχαρη!), ενώ το κουτάλι ζυγίζει δύο ολόκληρα κιλά (δηλ. όσο ένα σετ 32 τεμαχίων)! Το σετ ονομάζεται «Fit Eat Cutlery» και βοηθάει όχι μόνο στην άσκηση κατά τη διάρκεια του γεύματος αλλά κυρίως εμποδίζει τους… λαίμαργους να το ρίξουν λίγο έξω παραπάνω!
perierga.gr - Τρώγοντας έρχεται η... άσκηση!
Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αυτό το σετ με τα μαχαιροπίρουνα είναι σχεδιασμένο για τους λάτρεις της γυμναστικής, όσους θέλουν να διατηρούν τη γραμμή τους ανά πάσα στιγμή αλλά και γι’ αυτούς που δεν μπορούν να αντισταθούν στις λιχουδιές! Όλοι, βέβαια, πρέπει να έχουν αρκετή αίσθηση του χιούμορ!».
perierga.gr - Τρώγοντας έρχεται η... άσκηση!
Σκεφτείτε μόνο πόσο «επώδυνη» θα είναι η… πιρουνιά σας αλλά και πόσο δύσκολο φαντάζει το γεγονός να κόβεις την μπριζόλα σου με ένα… ασήκωτο μαχαίρι! Από την άλλη πάλι θυμηθείτε τη λαϊκή ρήση «το τερπνόν μετά του ωφελίμου»…
perierga.gr - Τρώγοντας έρχεται η... άσκηση!
Γιατί; Μα είναι απλό. Το εν λόγω σετ επικροτεί την αλλαγή στις διατροφικές μας συνήθειες και λειτουργεί άριστα προς αυτή την κατεύθυνση. Γιατί την επόμενη φορά που θα καθίσεις στο τραπέζι για φαγητό σίγουρα θα φας λιγότερο ή τουλάχιστον θα φροντίσεις αυτά που θα φας να μην έχουν επιπλέον βάρος. Τι καλύτερο από μια σαλάτα, λοιπόν!

perierga.gr

No comments:

Post a Comment