Tuesday, February 14, 2012

Ζώδια >>> Τρίτη!

Ζώδια >>> Τρίτη!
 Αυτός ο Αγιος Βαλεντίνος πέρα από κακόγουστος είναι και μέγας παπατζής. [Και το τραγούδι της ημέρας, από την Adele.]

Kριός:
Σήμερα στοχεύεις πάλι ψηλά. Ανέβασες τον πήχη και περιμένεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι βαρέθηκες τα ημίμετρα και θέλεις ένταση και ομορφιά. Και τι κρίμα γύρω σου έχεις τόση ασχήμια τόση απάθεια.
Ο Ερμής στους Ιχθύες δίνει τροφή σε σχόλια και κουτσομπολιά - απέφυγε να συμμετέχεις. Βγες έξω ψάξε για ότι ερεθίζει τον αμφιβληστροειδή σου.

Ταύρος:
Ο Ερμής  και ο Ποσειδώνας σε κάνουν πιο δημιουργικό (όλε) μα η φαντασία σου καλπάζει και δεν σ’ αφήνει να αγιάσεις. Βάλε της τώρα  χαλινάρι πριν σε πάει έξω από το σπίτι του Ταυρομάχου και του ζητάς πάλι με παρακαλετά να σε διαλύσει.
Αυτός ο Αγιος Βαλεντίνος πέρα από κακόγουστος είναι και μέγας παπατζής. Εδώ Παπάς εκεί παπάς που είναι ο Ταυρομάχος;

Δίδυμος :
Το κεφάλι σου το γυροφέρνουν χίλιες ιδέες όμως εσύ χρειάζεσαι την μια και καθοριστική (για να κάνεις τη διαφορά). Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να κάνει τα ίδια λάθη.
Μην κάνεις τίποτα πριν το ζυγίσεις καλά και στον έρωτα - μην παρασυρθείς από  το κλίμα της ημέρας και το γυρίσεις στις υπερβολές. Αυτό που ζητάνε οι άλλοι από σένα είναι σταθερότητα και συνέπεια ( να το θυμάσαι αυτό).

Καρκίνος:
Νιώθεις ότι στην καρδιά σου έχεις βαρίδια. Και όμως είσαι φτιαγμένος για όλα τα διαφορετικά για όλα τα όμορφα και θέλεις πάλι να βάλεις την αρμονία στη ζωή σου. Τι κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια και περιμένεις;
Ο Καζαντζάκης έλεγε: Έχεις τα πινέλα έχεις και τα χρώματα, ζωγράφισε τη ζωή σου και μπες μέσα. Μην αφήνεις τη λύπη να παίρνει τόσα παράσημα.

Λέων :
Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Το ίδιο και οι κινήσεις σου.  Έχεις μια  τάση να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και μοιάζεις με πορσελάνινη κούκλα μπροστά στο γκρεμό. Faire Attention.
Στον έρωτα  δεν είναι ανάγκη να ανεβάζεις τα ντεσιμπέλ, για να περνάς καλά. Άφησε κατά μέρος την τεχνητή ένταση: αυτό που χρειάζεσαι είναι ηρεμία…

Παρθένος:
Ο Ερμής στους Ιχθύες σου λέει σήμερα να ρίξεις τους τόνους. Έχεις πιεστεί σε πολλά επίπεδα και στο τέλος θα την πληρώσεις άσχημα τη νύφη. Χαλάρωσε: τα πράγματα  ας γίνουν πιο στρογγυλά, πιο απαλά, γιατί πάνω στα αιχμηρά κάνεις συνέχεια μώλωπες.
Και στον έρωτα προσπάθησε να γίνεις πιο συγκεκριμένος. Τους έχεις «διαλύσει» πια με την ασάφεια: πρέπει να πάρεις τώρα θέση!

Ζυγός:
Στο ένα μάτι σου καίει η ένταση στο άλλο κρατάς ακόμα φόβους και δειλιάζεις. Η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας σε κάνουν μετά από καιρό να καταλάβεις πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Οι μάσκες πέφτουν απότομα.
Όμως η μέρα θέλει ψυχραιμία γιατί δεν αποκλείεται να αρχίσεις να κάνεις τον Οθέλλο. Και η αλήθεια είναι ότι δεν παίρνει άλλο να .. εκτεθείς .

Σκορπιός:
Είσαι σε ξένα νερά. Όμως ο καλός κολυμβητής δεν κολυμπά μόνο στα δικά του νερά. Σήμερα πρέπει να δείξεις τη δεξιοτεχνία σου. Σήμερα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου.
Ο έρωτας γίνεται ξανά μια  περιοχή που πρέπει να βαδίζεις με απόλυτη προσοχή και ασφάλεια. Μην μπεις σε εξηγήσεις, και σε πολύωρες αναλύσεις, μην μπεις στον πειρασμό να τα κάνεις όλα καλοκαιρινά…

Τοξότης:
Η δουλεία σε έχει βάλει κάτω και σε πατάει με την σόλα της. Θέλεις να πάρεις ανάσες και δεν μπορείς. Βλέπεις τον έρωτα σαν διέξοδο αλλά δεν ξέρεις το δρόμο να φτάσεις εκεί.
Κάνεις σπασμωδικά βήματα που δεν έχουν συνοχή και τα πράγματα έχεις μια τάση να τα μπερδεύεις, ενώ επιθυμία σου είναι να  τα ξεμπερδέψεις. Να το προσέξεις αυτό πριν πιάσεις στα χέρια σου το κουβάρι…

Αιγόκερως:
Η σύνοδος Ερμή- Ποσειδώνα σε κάνει να μην μπορείς να δέσεις τα κορδόνια σου. Δηλαδή θες να τα δέσεις αλλά έχεις ξεχάσει τον τρόπο και νιώθεις πάλι σαν πρωτάκι σε όλα.
Ο Άγιος Βαλεντίνος σου φαίνεται ένας αδιάφορος, κιτς, βλαχό-άγιος και η όλη μέρα γκροτέσκα. Αλλά βαθιά  μέσα σου νιώθεις μοναξιά, και ας μην το παραδέχεσαι…

Υδροχόος:
Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς σε κάνεις όλο και περισσότερο να θες να βρεις (εδώ και τώρα) λύσεις στο οικονομικό σου αδιέξοδο. Σου έχει γίνει έμμονη ιδέα, και χάνεις τι γίνεται γύρω σου. Έχεις χαθεί μέσα στο λαβύρινθο του μυαλού σου.
Οι λύσεις δεν θα έρθουν από εκεί πάντως που τις περιμένεις. Γι’ αυτό: άνοιξε τα μάτια σου διάπλατα και άκουσε τι γίνεται δίπλα σου. Στον έρωτα δεν ακούς πάλι τίποτα και αυτό γιατί έχεις καιρό τώρα ξεχάσει τις ωτοασπίδες σου…

Ιχθύς:
Σήμερα ζεις στον κόσμο τον δικό σου. Σήμερα είσαι λίγο Βέρθερος και το ρομάντζο μπορεί να λειτουργήσει αυτοκαταστροφικά ειδικά αν η Κλάρα σε αρνηθεί. Ο έρωτας παίρνει πάλι τα ηνία και σε πηγαίνει όπου θέλει.
Προσπάθησε όμως να μείνεις συγκεντρωμένος τουλάχιστον τη μέρα, γιατί η δουλεία δεν πρόκειται να ξεφορτώσει τις ευθύνες της, επειδή εσύ έπαθες οξεία Βαλεντινιάση. Βe careful…


---------------------------


Και το τραγούδι της ημέρας.




Πηγή

No comments:

Post a Comment