Wednesday, February 15, 2012

To iPhone προσέχει την υγεία μας


Ένα νέο gadget έρχεται για να βάλει (και) την προστασία της υγείας στις ιδιότητες του iPhone.
Πάνω απ’ όλα η υγεία, αυτό είναι που λέμε συνέχεια και ειδικά την τελευταία περίοδο που όλα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Τα συχνά τσεκ απ και οι τυπικές εξετάσεις αίματος είναι υποχρεώσεις που έχουμε όλοι μας ώστε να παραμένουμε υγιείς, τις περισσότερες φορές όμως οι υποχρεώσεις αυτέςμπαίνουν σε δεύτερη μοίρα λόγω του υπερβολικού φόρτου εργασίας και των γρήγορων ρυθμών της καθημερινότητας που μας κρατούν απασχολημένους με χίλια δυο άλλα πράγματα. Κακώς, μεν, συμβαίνει συχνά δε.
Απ’ ότι φαίνεται, όμως, η εταιρεία Withings είναι εδώ για να λύσει αυτό το πρόβλημά μας. Πως μπορεί μια εταιρεία με καθαρά τεχνολογικό χαρακτήρα να βοηθήσει στο θέμα της υγείας; Πολύ απλά. Δημιουργεί ένα gadget που φροντίζει για αυτήν.
Το gadget αυτό έχει τη μορφή ενός πιεσόμετρου, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για συσκευές που χρησιμοποιούν λειτουργικό iOS, και συνδέεται εύκολα με iPhone, iPad και iPod Touch. Το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να τυλίξετε το πιεσόμετρο γύρω από το χέρι σας και να συνδέσετε το καλώδιό του με την συσκευή σας. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα έχετε μια πλήρη διάγνωση της συστολής και διαστολής των αιμοφόρων αγγείων σας και της πίεσής σας.
Πηγή

No comments:

Post a Comment