Friday, March 9, 2012

Η NASA βοηθάει στην ανακοίνωση του Angry Birds Space


angry-birds-space

 Angry Birds Space: Η NASA προσομειώνει την ιστορία και την κίνηση των Angry Birds μέσα από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό Με την εμφάνιση του Angry Birds Rio η Rovio δεν έφερε κάποιο νέο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στα παιχνίδια που όλοι αγαπάμε (πέρα τουλάχιστον από τα boss fights), κι έτσι τότε έλεγα πως δεν θα αγοράσω το επόμενο παιχνίδι της σειράς.
Αυτό άλλαξε χθες όταν είδα έναν flight engineer της NASA να προσομειώνει την ιστορία και την κίνηση των Angry Birds, σε απόσταση 242,5 μιλίων από τη Γη, μέσα από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό!
Το Angry Birds Space αναμένεται να κυκλοφορήσει σε iOS, Android, Mac και PC στις 22 Μαρτίου, φέρνοντας μαζί του 60 νέες πίστες και κάποιες αλλαγές στα physics του παιχνιδιού.
Αν είσαι fan των Angry Birds και έχεις κόλλημα με το διάστημα, τότε το Angry Birds Space θα είναι ίσως το αγαπημένο σου παιχνίδι της σειράς. Η Rovio συνεργάστηκε με τον flight engineer της NASA, Don Pettit, για να μας δείξει μέσω μιας σφεντόνας πως λειτουργούν οι τροχιές των λούτρινων Angry Birds σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας. Πολλές πίστες του νέου παιχνιδιού θα περιλαμβάνουν τα Angry Birds να πετάνε σε τέτοιες συνθήκες, οπότε η παρουσίαση του Don Pettit είναι μια καλή αφορμή για να πάρουμε μια πρώτη γεύση. Στο τέλος του video βλέπουμε μέσω ενός Samsung Galaxy Note κάποιες σκηνές με το gameplay. Enjoy!


Πηγή

No comments:

Post a Comment