Ταιριάξτε τα περιφερειακά της Logitech με την ταμπλέτα σας και δείτε τη διαφορά στα έδρανα του πανεπιστημίου!
Οι μέρες που κάποιος πήγαινε στο πανεπιστήμιο με στυλό και μπλοκ σημειώσεων ανήκουν πια στο παρελθόν. Σήμερα αυτό που χρειάζεται ένας μοντέρνος φοιτητής είναι να συνδυάσει το smartphone ή την ταμπλέτα του με τα κατάλληλα περιφερειακά. Γι’ αυτόν τον φοιτητή η Logitech έχει λύσεις που πραγματικά θα βελτιώσουν την απόδοση του. Δείτε λοιπόν τι έχουν να προσφέρουν η θήκη με πληκτρολόγιο για το iPad 2 και το Mini Boombox σε κάθε φοιτητή και σπουδαστή:
Θήκη με πληκτρολόγιο για το iPad 2
Με αυτή την ιδιαίτερη θήκη της Logitech ειδικά για το iPad2, δεν θα προβληματιστείτε ποτέ πια με το αν προλαβαίνετε να κρατήσετε σημειώσεις σε ένα σεμινάριο ή σε ένα μάθημα. H θήκη περιλαμβάνει ένα ασύρματο πληκτρολόγιο που συνδέεται εύκολα μέσω Bluetooth, ενώ φορτίζει εύκολα με μια σύνδεση USB, οπότε και οι μπαταρίες παύουν να είναι πρόβλημα. Η έξυπνη θήκη της Logitech για το iPad2 είναι έτσι σχεδιασμένη ώστε να εφαρμόζει πάνω στην ταμπλέτα, προστατεύοντάς την στις καθημερινές μετακινήσεις. Κι όταν την βγάλουμε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για το iPad2, στηρίζοντάς το όρθιο ή πλαγιαστό.
Mini Boombox
Τι είναι το Logitech Mini Boombox; Ένα φορητό ηχείο που προσφέρει ανοιχτή ακρόαση και συνδέεται ασύρματα και πανεύκολα με κάθε κινητό, ταμπλέτα ή άλλη συσκευή μέσω Bluetooth. Δυνατός ήχος, κορυφαία ακουστική απόδοση και ισχυρό μπάσο μας επιτρέπουν να μοιραστούμε την αγαπημένη μας μουσική με την παρέα, ενώ το Boombox είναι τόσο συμπαγές που καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο, ακόμη και στο πιο μικρό φοιτητικό δωμάτιο. Κι όταν η παρέα συσκέπτεται τηλεφωνικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συσκευή ανοιχτής ακρόασης προσφέροντας ελευθερία κινήσεων, π.χ. για να κρατάμε σημειώσεις! Πέρα από την μουσική απόλαυση κάθε φοιτητής κάποια στιγμή πρέπει να πάρει και ένα τηλέφωνο σπίτι! Εκεί το Mini Boombox μας επιτρέπει πεντακάθαρες συνομιλίες χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνό του, ενώ η επαναφορτιζόμενη (μέσω USB, οπότε δεν χρειάζεται αλλαγή) μπαταρία του, μπορεί να αντέξει έως 10 ώρες.
Προτεινόμενες τιμές λιανικής
• Logitech Mini Boombox σε χρώμα μαύρο, κόκκινο ή λευκό: €79,99.
• Logitech Keyboard Case for iPad 2: €99,99.