Friday, November 25, 2011

"Mάτια" για Λεονάρντο στο Αγρίνιο!



Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, βρίσκεται σε συνεχείς επαφές σε Ελλάδα και εξωτερικό, προκειμένου να βρει επενδυτές για την ΑΕΚ, όμως αν κάτι τέτοιο δεν γίνει άμεσα εφικτό στο αμέσως προσεχές διάστημα, τότε η μοναδική ίσως λύση για να εισρεύσουν χρήματα στο ταμείο της “Ένωσης” είναι η πώληση κάποιων βασικών της παικτών.

Ένας από αυτούς είναι αναμφισβήτητα ο Λεονάρντο, που διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του και έχει αναδειχθεί σε ακρογωνιαίο λίθο για την φετινή ΑΕΚ. Το εντυπωσιακό αγωνιστικό...ανέβασμα του νεαρού Βραζιλιάνου έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα τους υπεύθυνους της ΑΕΚ, που βλέπουν ότι σε περίπτωση πώλησής του, μπορούν να εξασφαλίσουν ένα πολύ σημαντικό ποσό, προκειμένου να καλύψουν τις άμεσες και πιεστικές οικονομικές ανάγκες της ΠΑΕ.

Μάλιστα, απ΄ότι φαίνεται αρκετές Ευρωπαϊκές ομάδες δεν έχουν μείνει ασυγκίνητες από την εκπληκτική φόρμα που διανύει ο Λεονάρντο και γι΄ αυτό στο Σαββατιάτικο παιχνίδι της “Ένωσης” με τον Παναιτωλικό, αναμένεται να βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου του Αγρινίου, ουκ ολίγοι ξένοι σκάουτερ.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι απεσταλμένους τους για τον Λεονάρντο θα στείλουν στο Αγρίνιο, δυο Βελγικές ομάδες, η Γκενκ και η Άντερλεχτ, αλλά και ηΜονακό.

Το σίγουρο είναι ότι όσο ο Λεονάρντο αγωνίζεται με αυτούς τους ρυθμούς, τόσο θα ανεβαίνει το κασέ του, προς δικό του όφελος, αλλά και της ΑΕΚ.

Με τι χρήματα, παραχωρεί αυτή την στιγμή η ΑΕΚ τον Λεονάρντο; Συγκεκριμένο νούμερο δεν υπάρχει, όμως με ένα ποσό γύρω στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ, η διοίκηση της “Ένωσης”, δεν θα είχε πρόβλημα να συμφωνήσει για την μεταγραφή του Βραζιλιάνου.

Ο ίδιος ο παίκτης πάντως δηλώνει αφοσιωμένος στην ΑΕΚ, με την οποία άλλωστε έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2014. 

Πηγή

No comments:

Post a Comment