Friday, February 24, 2012

Ποιος χρειάζεται μεταμοσχεύσεις μαλλιών, όταν μπορείτε να κάνετε τατουάζ;

Η τριχόπτωση στους άντρες και η φαλάκρα είναι κάτι πολύ κοινό και χιλιάδες άνδρες επιλέγουν τις μεταμοσχεύσεις μαλλιών κάθε χρόνο σε μια προσπάθεια να καλύψουν αυτό το πρόβλημα.
Οι επεμβάσεις μεταμόσχευσης μαλλιών μπορεί να είναι αρκετά ακριβές. Αλλά τώρα, υπάρχει μια καινοτόμος, φθηνότερη και μόνιμη εναλλακτική λύση - τα μαλλιά τατουάζ!

Το τατουάζ μαλλιών είναι το πνευματικό τέκνο του Ian Watson. Όταν ο Watson ήταν στα μέσα της τρίτης δεκαετίας του, έχασε τον αδελφό του με αποτέλεσμα από την στεναχώρια του να αναπτυχθεί αλωπεκία. Ανησυχώντας για την απώλεια των μαλλιών του και απελπισμένος για να κάνουμε κάτι για αυτό, ζήτησε από τη χήρα του αδελφού του, Ranbir Rai-Watson, να ζωγραφίσει τελείες στο τριχωτό της κεφαλής του, χρησιμοποιώντας μια λεπτή πένα.

Ο Ian είναι τώρα 42 ετών και ο Ranbir, 41. Μετά από αρκετά χρόνια εντατικής έρευνας, κατάρτισης και εργασίας με make-up artists και τους εμπειρογνώμονες της τριχόπτωσης, τελειοποίησεαν τις ικανότητές τους αποκρύπτοντας την φαλάκρα με μελάνι. Η θεραπεία ονομάζεται MHT (Micro Hair Technique).

Ο Ian και Ranbir έγιναν οι ιδρυτές του HIS (Hair Ink Scalp) στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ. Η τελευταία κλινική τους άνοιξε στο Μάντσεστερ στο γνωστό κομμωτήριο διασημοτήτων ADEE Phelan.


http://xsefoto.blogspot.com

No comments:

Post a Comment