Tuesday, February 21, 2012

Πώς θα… πιείτε τον επόμενο πρόεδρό σας;

 
Το καφέ Kofein στη Μόσχα είναι γνωστό στους περισσότερους κατοίκους της ρωσικής πρωτεύουσας, πιθανόν και σε χιλιάδες τουρίστες που κάποτε βρέθηκαν σε κάποιο από τα τραπέζια του.

Από την περασμένη Τετάρτη όμως κέρδισε επάξια μια θέση στα βιβλία της … ιστορίας, καθώς έγινε το πρώτο καφέ παγκοσμίως που διενεργεί … προεκλογικές δημοσκοπήσεις και μάλιστα με έναν εξαιρετικά πρωτότυπο τρόπο: οι πελάτες του μπορούν να παραγγείλουν τον καπουτσίνο τους «στολισμένο» με το πρόσωπο του υποψηφίου προέδρου που προτιμούν!

Για την ακρίβεια το καφέ προσφέρει σε όσους το επιθυμούν τον καφέ τους με σχεδιασμένο πάνω στο αφρόγαλα το πρόσωπο ενός εκ των 5 υποψηφίων για την προεδρία της Ρωσίας, δηλαδή του νυν πρωθυπουργού Βλαντιμίρ Πούτιν και των κυρίων Γενάντι Ζιουγκάνοφ, Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, Σεργκέι Μιρόνοφ και Μιχαήλ Προχόροφ.

Η «προσωπογραφία» ενός εκάστου γίνεται φυσικά με τη βοήθεια … κανέλας ή σκόνης καφέ και το αποτέλεσμα ξεπερνά κάθε φαντασία.
Πάντως με τις προεδρικές εκλογές προγραμματισμένες για τις 4 Μαρτίου, οι υπάλληλοι του Kofein cafe αρνούνται να αποκαλύψουν ποιος … καφές είναι αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες προτιμήσεις των Μοσχοβιτών!

http://www.protothema.gr

No comments:

Post a Comment