Saturday, March 3, 2012

Φτιάχνουν κέρινο ομοίωμα της γυναίκας βαμπίρ από το Μεξικό! (φώτος!)


Τα Βαμπίρ υποτίθεται ότι ζουν αιώνια, αλλά μια «πραγματική βρυκόλακας» αποφάσισε να μην το αφήσει αυτό στην τύχη.



Η 35χρονη Maria Jose Cristerna, πρώην δικηγόρος από τη Γκουανταλαχάρα του Μεξικού, είναι περισσότερο γνωστή ως η «γυναίκα βαμπίρ από το μεξικό» χάρη στα piercings της, τα τατουάζ και τα κέρατα τιτανίου που έχει ενσωματωμένα στο κρανίο της.


Τους τελευταίους 18 μήνες, έχει γίνει γνωστή για το...


ακραίο της look και πλέον η εικόνα της που παγώνει το βλέμα θα μπορεί να μεταφερθεί και στις μελλοντικές γενιές μέσα από το Ripley's Believe It or Not.






Η εταιρεία ψυχαγωγίας κάλεσε πρόσφατα την Cristerna στο Ορλάντο της Φλόριντα, την έδρα της, για να συλλέξει πληροφορίες σχετικά με το σώμα της, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία φιγούρων αληθινού μεγέθους οι οποίες θα φιλοξενούνται σε αξιοθέατα που έχουν σε όλο τον κόσμο.


Για την Cristerna, αυτό είναι η εκπλήρωση ενός ονείρου που είχε εδώ και πολύ καιρό.


«Είναι το βαμπιρικό μου όνειρο να γίνω αθάνατη!"» δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης μέσω ενός μεταφραστή. «Αγαπούσα πάντα τα κινούμενα σχέδια του Ripley, και θαύμαζα τον Ripley από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι, και έτσι επιτέλους το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα.»






Αλλά το όνειρο της Cristerna δεν θα γινόταν πραγματικότητα, αν η ομάδα γλυπτών του Ripley, με επικεφαλή τον Bruce Miller, δεν είχεκάνει καλή δουλειά.


«Το κεφάλι της ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση», είπε. «Έχει πολύ μακριά μαλλιά και περίεργο χτένισμα και έπρεπε να τα κρεμάσουμε επάνω σε ένα φωτιστικό για να τα κρατήσουμε μακριά από το υπόλοιπο σώμα ώστε να μην μας δυσκολεύουν».


Επίσης, το να δημιουργήσει τα κέρατα ήταν μία πρόκληση για τον Miller αφού δεν έχει αντιμετωπίσει παρόμοιες περιπτώσεις όσο έκανε γλυπτά διασημοτήτων, συμπεριλαμβανομένων WWE παλαιστών, του Undertaker και John Cena καθώς και ενός από τους μικρότερους άνδρες στον κόσμο, του Alypius.





Όμως αυτές οι προκλήσεις δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με αυτές που βρίσκονται μπροστά τους.


«Το πιο δύσκολο κομμάτι θα είναι επανάληψη του τατουάζ,» είπε ο Μίλερ. «Είναι τόσο περίπλοκο. Έχουμε πολλές ώρες μπροστά μας..»
Πηγή

No comments:

Post a Comment