Το DESIGNLOBBY.ASIA είναι μία πλατφόρμα η οποία βοηθάει τους designers να συνδεθούν με τους κατάλληλους πελάτες και να προωθήσουν την δουλειά τους στην Ασία.
Λειτουργεί ως ένα γραφείο αντιπροσώπευσης, εκπροσωπώντας ανθρώπους από την δημιουργική οικονομία της Ελλάδας και τον υπόλοιπο κόσμο, όπως Βιομηχανικούς Σχεδιαστές, Αρχιτέκτονες, Φωτογράφους, Σχεδιαστές Εσωτερικών Χώρων, Επιμελητές εκθέσεων σύγχρονης τέχνης και Design, Σχεδιαστές κινούμενης εικόνας, Γραφίστες κλπ. Πρόκειται για τη νέα δραστηριότητα του πρώην CEO της CARTECO, Βασίλειου Π. Μπαρτζώκα, ο οποίος είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται μέσα στον χώρο της βιομηχανίας του Design.

Για το νέο του project ο κ. Μπαρτζώκας μάς λέει: «Είμαστε κάτι σαν γραφείο γνωριμιών, διπλωμάτες, manager και φύλακες Άγγελοι των designer. Προσπαθούμε να γεφυρώσουμε το χάσμα που υπάρχει μεταξύ του δημιουργού και των εταιρειών και να τους φέρουμε σε επαφή, να σκεφθούμε ιδέες για προϊόντα, υπηρεσίες και δράσεις που  θα ανταποκριθούν στις ανάγκες τους και θα αποφέρουν οφέλη και στις δύο πλευρές. Κοιτάμε συνεχώς την αγορά για νέες ευκαιρίες και αφήνουμε τους designers να κάνουν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά, να σχεδιάζουν, να επιμελούνται και να δημιουργούν, ενώ εμείς ασχολούμαστε με όλο το υπόλοιπο επιχειρηματικό κομμάτι, την διαχείριση και την δημιουργία νέων επαφών, το marketing και τις δημόσιες σχέσεις, την συμβουλευτική μας απέναντι σε προϊόντα και ιδέες τους για την καλύτερη δυνατή υλοποίησή τους, την επικοινωνία και την εύρεση πελατών. Κάνουμε ότι και οι  manager του Hollywood για τους μεγάλους σταρ, με την διαφορά ότι εμείς το κάνουμε για τους designers και την δημιουργική κοινότητα. Πιστεύουμε ότι το design και η αισθητική μπορεί να δώσει υψηλές αποδόσεις και να αποτελέσει ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο υψηλής προστιθέμενης αξίας για τις εταιρείες».
Η Ιντερνετική πλατφόρμα καθώς και το iphone app είναι υπό κατασκευή. Το Designlobby θα συμμετάσχει σε μία σειρά από δράσεις στην Ασία, με στόχο να προωθήσει το έργο των μελών του. Το Designlobby θα παρουσιάσει την δουλειά των μελών του στην έκθεση της Καντόνας στην Κίνα απο 23 εώς 27 Απριλίου 2012 έχοντας μία εξαιρετική ομάδα δημιουργικών που το έχουν εμπιστευθεί και προέρχονται κυρίως από την Ελλάδα.
Κάντε κλικ για να δείτε αντιπροσωπευτικές δουλειών καλλιτεχνών που συμμετέχουν στο Designlobby, σε μεγέθυνση.