Tuesday, April 24, 2012

Nikon D3200: Σάς αναβαθμίζει από αρχάριο φωτογράφο σε… ημιεπαγγελματία!

Μία SLR φωτογραφική μηχανή, εύκολη στην χρήση.
Η Nikon είναι το πρώτο όνομα που έρχεται στο μυαλό όλων όταν μιλάμε για επαγγελματική φωτογραφία. Κάτι που σημαίνει ότι πολλοί αρχάριοι λάτρεις της φωτογραφίας «φοβούνται» λίγο να πάρουν ένα τέτοιο μηχάνημα στα χέρια τους. Η νέα Nikon D3200, όμως, κάνει την φωτογράφιση ευκολότερη για όλους.
Η D3200 είναι ιδανική για εκείνους που επιθυμούν να αποτυπώνουν ποιοτικές φωτογραφίες και video. Είτε ετοιμάζεστε να δημιουργήσετε οικογένεια είτε ξεκινάτε για ένα μεγάλο ταξίδι, θα κατανοήσετε πολύ εύκολα τις λειτουργίες της D3200 και θα μπορέσετε να τραβήξετε πανέμορφες φωτογραφίες, ακόμα κι αν δεν έχετε ξαναχρησιμοποιήσει μια φωτογραφική μηχανή D-SLR στο παρελθόν.
Η Λειτουργία οδηγού, η οποία ήταν διαθέσιμη στις δημοφιλείς D-SLR φωτογραφικές μηχανές D3000 και D3100, βρίσκεται τώρα στην τρίτη της γενιά και έχει υποστεί σημαντικές βελτιώσεις, για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις πιο δημιουργικές επιλογές που παρέχονται, καθοδηγώντας σας βήμα-βήμα σε ολόκληρη τη διαδικασία. Παράλληλα, η Assist Images (Λειτουργία Βοηθητικών Εικόνων) χρησιμοποιεί οπτικά παραδείγματα, για να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τη λήψη που έχετε στο μυαλό σας. Ποτέ ξανά δεν ήταν τόσο εύκολο να απαθανατίσετε αυτό το όμορφο θαμπό φόντο στα πορτραίτα ή να τραβήξετε ευκρινείς φωτογραφίες των παιδιών σας ενώ παίζουν.
Διατίθεται, επίσης, μια ποικιλία λειτουργιών επεξεργασίας που θα σας βοηθήσουν να εκφράσετε το καλλιτεχνικό σας ταλέντο. Προσθέτοντας δημιουργικά εφέ όπως τα εφέ μινιατούρας, επιλεκτικό χρώμα, έγχρωμο σκίτσο και εφέ φίλτρου – για να προσθέσετε ζεστά ή απαλά φίλτρα – θα δώσετε ένα προσωπικό ύφοΠηγή

No comments:

Post a Comment