Ένα έξυπνο αξεσουάρ υπόσχεται να ενθουσιάσει τους μοσχαναθρεμμένους  νομάδες των πόλεων και άλλων περιοχών.
Ζητάμε συγνώμη που θα ξεκινήσουμε με κάτι τόσο θεμελιώδες, αλλά επειδή τόσα χρόνια παραμένει σε εκκρεμότητα, νομίζουμε ότι αξίζει τον κόπο να αναφερθούμε σ’ αυτό. Η λέξη laptop δεν σημαίνει «φορητός υπολογιστής» όπως έχουμε συνηθίσει να την μεταφράζουμε, αλλά «για πάνω στα μπούτια».
Κοντεύουν πια 30 χρόνια που η τεχνολογία και το design μας βομβαρδίζουν με laptops, προκειμένου να έχουμε τον υπολογιστή μας πάντα μαζί μας, αλλά μέχρι τώρα δεν έχουν καταφέρει να μας παραδώσουν κάτι που να εκπληρώνει πραγματικά αυτό που υπόσχεται  το ίδιο το όνομα του: να στέκεται βολικά «πάνω στα μπούτια».
Αυτό λοιπόν το μεγάλο κενό έρχεται τώρα να πληρώσει με ικανοποιητικό τρόπο το εντυπωσιακό αξεσουάρ με την ονομασία Openaire.
Πρόκειται, για μια σύλληψη των Nick και Beau Trincia, δύο αγαπημένων αδελφών από την Αμερική, που δούλεψαν σκληρά για τη δική μας άνεση και σίγουρα θα ανταμειφθούν γι΄ αυτό. Το Openaire είναι γραφειάκι και καρέκλα μαζί, τα οποία αναδιπλώνονται και γίνονται θήκη προστασίας για laptop. Αυτή προορίζεται για να κρέμεται, -όπως και κάθε άλλη συμβατική-, με λουρί από τον ώμο.
Έτσι, όπου κι αν βρεθείς έχεις μια υφασμάτινη καρέκλα με αρκετά ψηλή πλάτη για να σε στηρίζει σωστά και ένα τραπεζάκι που τοποθετείται πάνω στα μπούτια σου, για να στηρίξεις εσύ πάνω σ’ αυτό το laptop σου.
Τα δύο μεγάλα ατού του Openaire είναι:
α) Δεν σου καίει τα μπούτια το laptop, την ώρα που εσύ θέλεις να συγκεντρωθείς στη δουλειά σου και αυτό υπερθερμαίνεται (η παρεμβαλλόμενη επιφάνεια εργασίας λειτουργεί  σαν θερμομονωτικό).
β) Το γραφειάκι διαθέτει δύο ανοιγόμενα φύλλα για να ακουμπάς εκεί (και να χειρίζεσαι) ένα συμβατικό mouse, αν δεν σε βολεύει το touch pad.