Wednesday, November 23, 2011

ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
ΥΛΙΚΑ:
3 ΦΛ ΑΛΕΥΡΙ
1 1/2 ΦΛ ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
1 ΓΛ ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΙΧΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
150 ΓΡ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
3 ΚΡΟΚΟΙ ΑΥΓΟΥ
1 ΦΛ ΖΑΧΑΡΗ
1/2 ΦΛ ΚΟΝΙΑΚ
1/2 Κ.Γ. ΚΑΝΕΛΛΑ
2 Κ.Γ. ΜΠΕΚΙ
ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΕΙΜΑ ΤΟΥ ΤΑΨΙΟΥ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
100 ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΧΤΥΠΑΩ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ.ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΗ ΖΧΑΡΗ,ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ.ΡΙΧΝΩ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ,ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ,ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΑ,ΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΙΧΑ Κ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΚΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΗ ΖΥΜΗ Κ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ.ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ 1/2 ΩΡΑ.ΠΑΙΡΝΩ ΛΙΓΗ ΖΥΜΗ,ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗ ΣΕ ΧΟΝΤΡΟ ΦΥΛΛΟ Κ ΚΟΒΩ ΜΕ ΚΟΥΠ ΠΑΤ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΕΔΙΑ.ΑΛΕΙΦΩ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΕΝΑ ΤΑΨΙ Κ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΩ.ΤΑ ΨΗΝΩ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 170 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 20'. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΜΕ 400 ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΜΕ 1 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ Κ ΤΑ ΒΟΥΤΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ,ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΜΕΤΑ ΣΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΝΑ ΣΤΕΡΕΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ Κ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΙΣΚΟΤΙΕΡΑ!
Λεμονιά Βασιλειάδη.

No comments:

Post a Comment