Wednesday, November 23, 2011

ΚΡΕΠΕΣ

ΚΡΕΠΕΣ

ΥΛΙΚΑ:

700 ml ΓΑΛΑ
4 ΑΥΓΑ
16 Κ.Σ. ΑΛΕΥΡΙ
4 Κ.Σ. ΖΑΧΑΡΗ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
4 ΒΑΝΙΛΙΕΣ


2 Κ.Σ. ΚΟΝΙΑΚ
2 Κ.Σ. ΛΑΔΙ
1/4 Κ.Γ. ΚΑΝΕΛΛΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

BAZOYME TA ΥΛΙΚΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ Κ ΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΟΜΟΓΕΝΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕ ΣΥΡΜΑ.ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΑΙΟΣ ΧΥΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΒΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.ΕΠΕΙΤΑ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ Η ΣΕ ΚΡΕΠΙΕΡΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ Κ ΤΟ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΣΧΗΜΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ,ΤΗ ΓΥΡΝΑΜΕ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΦΟΥ ΨΗΘΕΙ Η ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ,ΤΗΝ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΕΙΜΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΑΣ Κ ΤΗ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΥΛΙΚΟ ΘΕΛΟΥΜΕ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΕΡΙΧΥΣΟΥΜΕ Κ ΜΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ!

Λεμονιά Βασιλειάδη.

No comments:

Post a Comment