ΚΡΕΠΕΣ
ΥΛΙΚΑ:
700 ml ΓΑΛΑ
4 ΑΥΓΑ
16 Κ.Σ. ΑΛΕΥΡΙ
4 Κ.Σ. ΖΑΧΑΡΗ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
4 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
2 Κ.Σ. ΚΟΝΙΑΚ
2 Κ.Σ. ΛΑΔΙ
1/4 Κ.Γ. ΚΑΝΕΛΛΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
BAZOYME TA ΥΛΙΚΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ Κ ΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΟΜΟΓΕΝΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕ ΣΥΡΜΑ.ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΑΙΟΣ ΧΥΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΒΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.ΕΠΕΙΤΑ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ Η ΣΕ ΚΡΕΠΙΕΡΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ Κ ΤΟ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΣΧΗΜΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ,ΤΗ ΓΥΡΝΑΜΕ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΦΟΥ ΨΗΘΕΙ Η ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ,ΤΗΝ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΕΙΜΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΑΣ Κ ΤΗ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΥΛΙΚΟ ΘΕΛΟΥΜΕ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΕΡΙΧΥΣΟΥΜΕ Κ ΜΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ!
Λεμονιά Βασιλειάδη.
ΥΛΙΚΑ:
700 ml ΓΑΛΑ
4 ΑΥΓΑ
16 Κ.Σ. ΑΛΕΥΡΙ
4 Κ.Σ. ΖΑΧΑΡΗ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
4 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
2 Κ.Σ. ΚΟΝΙΑΚ
2 Κ.Σ. ΛΑΔΙ
1/4 Κ.Γ. ΚΑΝΕΛΛΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
BAZOYME TA ΥΛΙΚΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ Κ ΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΟΜΟΓΕΝΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕ ΣΥΡΜΑ.ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΑΙΟΣ ΧΥΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΒΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.ΕΠΕΙΤΑ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ Η ΣΕ ΚΡΕΠΙΕΡΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ Κ ΤΟ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΣΧΗΜΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ,ΤΗ ΓΥΡΝΑΜΕ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΦΟΥ ΨΗΘΕΙ Η ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ,ΤΗΝ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΕΙΜΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΑΣ Κ ΤΗ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΥΛΙΚΟ ΘΕΛΟΥΜΕ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΕΡΙΧΥΣΟΥΜΕ Κ ΜΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ!
Λεμονιά Βασιλειάδη.
No comments:
Post a Comment