Friday, November 25, 2011

Πολλα γκολ στο Αλκμααρ - Ουτρεχτη

Γεμάτο αγωνιστικό πρόγραμμα έχει και αυτό το Σαββατοκύριακο και σήμερα Παρασκευή θα κάνουμε το ζέσταμα ενόψει του δύσκολου διημέρου...
Στο Βέλγιο η Στάνταρ Λιέγης υποδέχεται την Μάλιν που δείχνει να μην σε καλή κατάσταση. Αντίθετα, η Στάνταρ προέρχεται από 4 θετικά αποτελέσματα  και με την βοήθεια της έδρας  μπορεί να πάρει την νίκη. Η Στάνταρ εντός έχει 6 νίκες και μία ισοπαλία έχοντας δεχτεί μόλις 3 γκολ σε αυτά τα ματς.

Θα εμπιστευθούμε την έδρα και θα πάμε με τον Άσσο της Στάνταρ που προσφέρεται σε απόδοση 1,44 στην bet365.com.
Στην δεύτερη κατηγορία Ολλανδίας η Απελντορν υποδέχεται την Τέλσταρ, η γηπεδούχος είναι σε κάκιστη κατάσταση και δίκαια είναι στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος. Η γηπεδούχος, εκτός από τα αγωνιστικά, έχει και πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα με γκρίνια για τον προπονητή και τους παίκτες, έτσι η Τέλσταρ μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτά τα προβλήματα και να πάρει την νίκη έστω και δύσκολα.
Διπλό για την Τελσταρ με απόδοση 1,80 στην bet365.com
Στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας η πρωτοπόρος Αλκμααρ υποδέχεται την Ουτρέχτη σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Οι δύο ομάδες αγωνίζονται ανοικτά και κάνουν πολύ συχνά μεγάλα σκορ αφού σκοράρουν και δέχονται εύκολα το γκολ.
9 στα 12 over 2.5 έχει η Αλκμααρ και 10 στα 13 over 2.5 η Ουτρέχτη. Έτσι θα πάμε με τα πολλά γκολ και το over 2.5 σε απόδοση 1,47 στην bet365.com
 Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε