Tuesday, December 6, 2011

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την "επέτειο του Αλέξη"

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πρόκειται να λάβει η αστυνομία σήμερα 6 Δεκεμβρίου για την 3η επέτειο από το θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Συνολικά 5.000 αστυνομικοί πρόκειται να βρίσκονται στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας, για να αποτραπούν τυχόν επεισόδια...
Το σχέδιο της αστυνομίας προβλέπει τη φρούρηση με διμοιρίες των ΜΑΤ της Βουλής, του Πολυτεχνείου, των γραφείων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων κτιρίων. Οι υπηρεσίες της Αθήνας ενισχύθηκαν μάλιστα και από αστυνομικούς των νομών που βρίσκονται κοντά στην Αττική.
Στην Αθήνα είναι προγραμματισμένες δύο συγκεντρώσεις, μία το μεσημέρι στα Προπύλαια, από φοιτητές και μία στις 6 το απόγευμα, από αντεξουσιαστές. Λόγω των κινητοποιήσεων, ο σταθμός του μετρό στο Πανεπιστήμιο θα κλείσει στις 17.00, ενώ ο σταθμός στο Σύνταγμα στις 18.00.
Επειδή πορείες και διαδηλώσεις θα πραγματοποιήσει σε πολλές περιοχές της χώρας, τα μέτρα θα είναι ιδιαίτερα αυστηρά και στην περιφέρεια.
Από τις 12 το μεσημέρι θα ξεκινήσουν οι κυκλοφοριακές παρεμβάσεις σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, ενώ θα υπάρξουν αλλαγές στα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων, λόγω της
Σε επιφυλακή θα βρίσκεται την Τρίτη η τροχαία Θεσσαλονίκης, καθώς θα πραγματοποιηθούν πορείες για την επέτειο του θανάτου του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Συγκεκριμένα, αύριο από τις 6 το πρωί θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των αυτοκινήτων σε δρόμους της πόλης ενώ από τις 12:00 και μετά θα διακοπεί σταδιακά η κυκλοφορία σε κεντρικές οδούς.

ΠΗΓΗ

No comments:

Post a Comment