Tuesday, January 24, 2012

To design της ελιάς

Πίσω από το ενδιαφέρον success story της Eleia δεν κρύβονται μόνο ιδέες και δουλειά, αλλά και ένα έξοχο design συσκευασιών.
Ίσως έχετε διαβάσει για την επιχειρηματική ιδέα και επιτυχία του νεαρού Αλέξανδρου Σπηλιάδη και της Eleia. Αν όχι, αξίζει περιληπτικά να πούμε ότι μετά τις πυρκαγιές του 2007 πήγε στην Ηλεία, φύτεψε 40.000 ελαιόδεντρα και ίδρυσε την εταιρεία του παράγει εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο.
Στη συνέχεια, όταν το 2010 ήταν έτοιμος να το διαθέσει πια στην αγορά, βγήκε στο εξωτερικό και κατάφερε πολλές συμφωνίες. Προωθώντας την μάρκα του κυρίως μέσω των social media, κατάφερε σύντομα να την κάνει γνωστή και στην Ελλάδα, παρ’ ότι τα προϊόντα του διατίθενται μόνο από τα σούπερ μάρκετ «Θανόπουλος» και από το κατάστημα του Hilton. Αυτό όμως που μας έχει ενθουσιάσει  πέρα από την επιτυχημένη προσπάθεια του Αλέξανδρου Σπηλιάδη στα επιχειρηματικά, είναι οι συσκευασίες των προϊόντων του. Με ένα λιτό, πανέμορφο design ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες της αγοράς, αναβαθμίζοντας το status του παρθένουν ελαιόλαδου στο επίπεδο που τού αξίζει.

Κάντε κλικ για να δείτε τις εικόνες σε μεγέθυνση.
Πηγή

No comments:

Post a Comment