Για τα ογδοηκοστά γενέθλια του πιο ιστορικού μοντέλου της, του Reverso, η Jaeger-LeCoultre αφιέρωσε μια σειρά στην ποδοσφαιρική ομάδα της Μίλαν.
Στην αρχή του μήνα σάς παρουσιάσαμε το Reverso Ultra Thin που κυκλοφόρησε η εξέχουσα ελβετική ωρολογοποιία Jaeger-LeCoultre με αφορμή τον επικείμενο 5ο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς Mad Men.
Σήμερα, έχουμε για σας μία ακόμη ειδική έκδοση. Αυτήν την φορά πρόκειται για το μεγάλο, κλασσικό ρολόι με την περιστρεφόμενη κάσα, το Grande Reverso Ultra-Thin, το οποίο βάφεται με τα χρώματα του ποδοσφαιρικού σωματείου της Μίλαν. Το μοντέλο πρωτοκυκλοφόρησε το 1931 και αυτή ήταν η τελευταία ειδική σειρά εορτασμού των 80ων του γενεθλίων. Η σειρά εκδόθηκε για να εορτασθεί από πλευράς Ιταλών η κατάκτηση του 18ου πρωταθλήματός τους. Στα δύο μοντέλα των φωτογραφιών βλέπουμε τις πίσω κάσες των ρολογιών που δόθηκαν στους Αντριάνο Γκαλιάνι (επάνω), διευθύνοντος συμβούλου του συλλόγου και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι (κάτω), προπονητή της ομάδας, με χαραγμένα και ζωγραφισμένα επάνω τα ονόματά τους και τα σύμβολα της Μίλαν.