Την ώρα που τρέχουμε σαν παλαβοί να «βουλώσουμε τρύπες» στα οικονομικά μας, μια glamorous πρόταση που (κυριολεκτικά) «βουλώνει τρύπες» έρχεται να μας πάρει τα μυαλά.
Πως μπορεί να συγκρατηθεί κάποιος όταν έρχεται αντιμέτωπος με τόση ομορφιά; Δυστυχώς, είναι αδύνατον, – είναι κάτι που ξεπερνά τα όρια του ανθρώπινου!
Εξάλλου δεν είναι μόνο η ομορφιά. Το «σκουλαρίκι τηλεφώνου» προσφέρει και εργονομία, μια και πρόκειται για μια πολύ χρήσιμη «τάπα» που προστατεύει από τη σκόνη (και τα υγρά) τις θύρες για τα ακουστικά, σε τηλέφωνα και άλλες συσκευές.
Σχεδιάστηκε ειδικά για iPhone 4G/4GS/iPad/HTC/Samsung, αλλά ταιριάζει μια χαρά σε κάθε port διαμέτρου 3,5 χιλιοστών.
Στολισμένο με απαστράπτοντα στρας σε διάφορα χρώματα, αυτό το «σκουλαρίκι-πειρασμός» προβλέπεται ότι θα θέσει σε μια νέα ολόφρεσκη βάση, την προ δεκαετίας μόδα που ήθελε να στολίζονται τα κινητά με κρεμαστά μπιχλιμπίδια.
Στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο ακριβό για να αισθάνεται κάποιος τύψεις την ώρα που το αγοράζει. Κοστίζει μόλις 2,99 δολάρια (στην ιστοσελίδα http://www.slickfans.com). Αλλά όπως είναι προφανές, το σχετικό «κονδύλι» κινδυνεύει να εκτιναχθεί προς τα πάνω, επειδή πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να παρασυρθεί και να παραγγείλει ολόκληρη τη χρωματική γκάμα, προκειμένου να έχει ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη μια τάπα που θα ταίριαζε με την εκάστοτε βραδινή εμφάνισή του. Εξυπακούεται ότι σε μια τέτοια περίπτωση, ένα άλλο –κρυφό- έξοδο αρχίζει να διακρίνεται στον ορίζοντα: η ανάγκη για μπιζουτιέρα κινητού τηλεφώνου.
Όπως και να ‘χει όμως το πράγμα, λίγη πολυτέλεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, –ούτε στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.
Το σκουλαρίκι τηλεφώνου ονομάζεται επισήμως Jack Plug for iPhone iPad Phone with Bird Nest Crystal Rhinestone3.5mm Earphone Stopper και παρέχεται με σκληρή διάφανη θήκη, σαν πραγματικό κόσμημα (αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ καλή ιδέα και για δώρο).