Tuesday, February 14, 2012

Κάντε δώρο ένα… αγγούρι στη γιορτή των ερωτευμένων.....


αγγούρι

Φέτος, στη γιορτή των ερωτευμένων, οι digiteasers σας προκαλούν να πρωτοτυπήσετε! Αντί για αρκουδάκια, σοκολατάκια και λουλούδια, μπορείτε να χαρίσετε ένα αγγούρι στο έταιρο ήμισυ.
Βέβαια όχι ένα συνηθισμένο αγγούρι αλλά ένα αγγούρι σε σχήμα καρδιάς! Εναλλακτικά μπορείτε να… του/της κάνεις δώρο ένα αγγούρι με σχήμα αστεριού (ιδανικό για όσους αποκαλούν το έταιρο ήμισυ αστέρι μου, αστεράκι μου, ουρανέ μου κτλ κτλ :P ).
Άσε που είναι και φτηνό (αν μένεις Αγγλία βέβαια)! Κοστίζει μόνο 1 λίρα και ξεμπέρδεψες! Έχετε δει πως τσιμπάνε τις τιμές στα λουλούδια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Βέβαια για να προμηθευτείτε αυτό το εξαίσιο δώρο από την Αγγλία, ίσως να σας κοστίσει κάτι παραπάνω αλλά σκεφτείτε λίγο το πρόσωπο του αγαπημένου/ης σας όταν θα δουν το πρωτότυπο αυτό δώρο.
Πολλοί ίσως να ρωτήσουν και να το κάνεις τι το αγγούρι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Για να προλάβω τα πονηρά μυαλά, μπορείτε να κάνετε μία τέλεια σαλάτα με αυτό το αγγούρι. Φανταστείτε ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών με μία φανταστική σαλάτα που θα περιέχει αγγούρι σε σχήμα καρδιάς;

No comments:

Post a Comment