Tuesday, February 14, 2012

Δώρα Αγίου Βαλεντίνου



Ήρθε και φέτος η πολυπόθητη για πολλούς (και μισητή για περισσότερους) μέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Αν είστε από αυτούς / αυτές που τυγχάνει να είστε μόνοι σας αυτή την περίοδο, την γλιτώσατε!
Εσείς που δεν είστε μόνοι σας αρχίστε να ψάχνετε δώρα για τους αγαπημένους σας! Οι επιλογές σας πολλές... Τα δώρα όμως που ταιριάζουν στο εταίρων σας ήμισυ λίγα.
Υπάρχουν βέβαια και οι εύκολες λύσεις που είναι ένα μπουκέτο λουλούδια, ένα γλυκό αρκουδάκι ή ένα ρομαντικό δείπνο. Εσείς όμως θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα γι'αυτό και διαβάζετε αυτό το άρθρο!
Μετά από μια μικρή έρευνα λοιπόν, στα Online καταστήματα βρήκαμε και σας προτείνουμε τα παρακάτω πρωτότυπα δώρα!
ΠΡΟΣΟΧΗ : Αν πιστεύετε πως το άλλο σας μισό δεν έχει αρκετό χιούμορ για να δεχτεί τα παρακάτω δώρα, απλά αρκεστείτε στις κλασσικές επιλογές (λουλούδια, αρκούδια κτλ).

Τύπος δώρου : Κλασσικός ρομαντισμός

Δυο κλασσικά στοιχεία της μέρας του Αγίου Βαλεντίνου είναι φυσικά τα κεριά και τα λουλούδια!
Διακοσμήστε τον χώρο που θα αποδεχτείτε τον/την σύντροφό σας με όμορφα κόκκινα χειροποίητα κεριά και φτιάξτε μια ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα. Χειροποίητα κεριά μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα candleshop.gr.
χειροποίητα κεριά candleshop.gr
Μπορείτε επίσης να πείτε το σ'αγαπώ με την βοήθεια του παρακάτω σετ κεριών που βρήκαμε στο ouaou.gr!
κεριών ouaou.gr
Αν θέλετε να πάρετε στην αγαπημένη σας ένα κόσμημα για να δείξετε την αγάπη σας, τότε σας προτείνουμε μια ασημένια καρδιά με ζιργκόν που εντοπίσαμε στο asimenio.gr. Ένα απλό αλλά τόσο συμβολικό δώρο που σίγουρα η καλή σας θα λατρέψει!
ασημένια καρδιά με ζιργκόν asimenio.gr
Καλέστε το αγαπημένο σας πρόσωπο σε ένα ρομαντικό δείπνο σπίτι σας και παρουσιάστε το κρασί σε μπουκάλι διακοσμημένο με μια πρωτότυπη ετικέτα από το wine-art.gr.
ετικέτα για μπουκάλι κρασιού wine-art.grετικέτα για μπουκάλι κρασιού wine-art.gr

Τύπος δώρου : Διαστημικός ρομαντισμός

Χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα τον ουρανό με τ'άστρα κυριολεκτικά!
Ονομάστε μαζί το δικό σας αστέρι στον ουρανό και κατοχυρώστε το επίσημα! Κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως η ανάπτυξη της τεχνολογίας σας επιτρέψει να το επισκεφθείτε. Μάθετε περισσότερα στο ouaou.gr!
ονομασία και κατοχύρωση αστεριού ouaou.gr
Αν θέλετε κάτι πιο κοντά στη γη, μην ανησυχείτε! Έχουμε την λύση και για εσάς! Αγοράστε ένα οικοπεδάκι στην σελήνη και χτίστε εκεί το σπίτι των ονείρων σας! Αγοράστε τον τίτλο ιδιοκτησίας από το ouaou.gr.

Τύπος δώρου : Πονηρός ρομαντισμός

Είστε ρομαντικοί αλλά πίσω από τον ρομαντισμό κρύβονται πονηρές προθέσεις;
Αγοράστε για τον αγαπημένο σας ένα sexy εσώρουχο γνωστού σχεδιαστή από το unzip.gr και καθώς του το δίνετε κλείστε του το μάτι πονηρά...
Θα έχετε βέβαια ήδη αγοράσει το αισθησιακό set μπάνιου ώστε να είστε έτοιμες για ότι προκύψει!
αισθησιακό set μπάνιου g-store.gr
Θα έχετε επίσης κρύψει την αρωματική καρφίτσα με το αγαπημένο σας άρωμα κάτω από την μπλούζα σας για να μυρίζετε όμορφα για ώρες!
αρωματική καρφίτσα g-store.gr
Τα παραπάνω θα τα βρείτε στο g-store.gr!

Τύπος δώρου : Ρομαντισμός με χιούμορ

Περιμένει η κοπέλα σας ένα μονόπετρο για την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά εσείς δεν έχετε τα χρήματα να της το προσφέρετε;
κούπα – μονόπετρο δαχτυλίδι gadgetlife.gr
Για να μην την αφήσετε λοιπόν απογοητευμένη αγοράστε της την κούπα – μονόπετρο δαχτυλίδι που θα την βρείτε στο gadgetlife.gr. ΠΡΟΣΟΧΗ : Σε μερικές περιπτώσεις μπορεί αυτή η κίνηση να αποβεί μοιραία για την σχέση σας!
Θέλετε να μάθετε πως νιώθουν ο Brad και η Angelina όταν ξαπλώνουν; Θέλετε να νιώσετε πως είστε τα America's next top models;
πάπλωμα Perfect bodies gadgetlife.gr
Μην ανησυχείτε...Δεν χρειάζεται να πάτε γυμναστήριο και να κάνετε δίαιτα. Απλά ξαπλώστε και σκεπαστείτε με το πάπλωμα Perfect bodies! Βρείτε το στο gadgetlife.gr!
Ελπίζουμε να καταφέραμε να σας βοηθήσουμε λίγο στο δύσκολο έργο ανεύρεσης δώρων για την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου!
Καλές αγορές και καλή τύχη!!

No comments:

Post a Comment